Upptäckte en fläck/rand i lite utstickande skepnad på mitt ena öga idag. Blev orolig och hörde av mig till mamma, Sofia och Jonas för att få råd. De visste förstås inte vad det var, men tillsammans kom vi fram till att jag skulle ringa till sjukvårdsrådgivningen för att höra om det var något akut, eller om det kunde vänta tills på onsdag då jag har min läkartid. Den trevliga kvinnan i telefonen sa att jag kunde vänta tills på onsdag, så länge jag inte börjar se dåligt eller får ont. 
 
Är förresten inne på min 15:e dag utan smink, vilket är en stor grej för mig som i vanliga fall använder det när jag är bland folk (inte jämt förstås). Hade i princip inte fungerat att använda det nu i och med att jag smörjer in mig med hudkräm några gånger per dag och har små sår runt ögonen. Bäst att göra det jag kan för att få ett slut på detta elände. Vill man BLI fin, får man lida pin. 
 
Mina fantastiska rynkor i pannan, som uppstår när jag höjer ögonbrynen, bjuder jag på. Påsen under ögat också för den delen.