Stort grattis till världens bästa Jonas som tagit examen! Eller ja, du blir i alla fall färdig när ansökan om examen är inskickad. Efter fem år av studier är du nu civilingenjör i maskinteknik. Sjukt bra jobbat!
 
I torsdags kom som sagt Jonas till Umeå, och sedan drog vi (jag, Jonas och Lina) upp till Luleå. När vi kom fram till stugan, som vi skulle bo i över natten, möttes vi av föräldrarna Lindberg som kommit fram före. De hade dukat till fest, så vi firade Jonas en dag i förväg. Det var en riktigt mysig och fräsch stuga vi bodde i måste jag få påpeka! Tidigt nästa morgon gick vi upp, gjorde oss i ordning och packade ihop våra grejer. Klockan 8.00 skulle vi nämligen vara på plats på Luleå Universitet. Under dagen lyssnade vi på ett gäng presentationer av examensarbeten (bland annat Jonas förstås), fikade och åt lunch. Jag, Jonas och Lina åt middag i Luleå innan vi körde tillbaka till Umeå, och Jonas stannade kvar i Umeå tills idag.
 
Under helgen har vi umgåtts med min familj som var i Umeå igår, varit på Station 1930, spelat spel, varit på gudstjänst, bakat och firat Jonas. Det blev en riktigt bra helg! 
 
Föräldrarna Lindberg hade dukat upp ett riktigt festbord med smörgåstårta när vi kom fram.
Jag och Lina var ju förstås tvugna att gå ut och fotografera lite!
Jonas fick presenter!
Bakom kulisserna under fotograferingen.
Snacka om att jag har en stilig blivande man!
Här är gänget som presenterade sina examensarbeten under dagen, civilingenjörer med lite olika inriktningar.